Jedz i chudnij!

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Trzeba
jeść, aby zrzucać
nadmierne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie podawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są również tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale wtedy, gdy
zjadamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dają sytość oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi zjeść
każda kobieta, aby
skutecznie
spalić i poprawić własny metabolizm.
Wyjątkowe jadło
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
zaplanować racjonalne odchudzanie.

 tabletki odchudzające 2013

dobre i tanie leki na odchudzanie